Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal clou el programa Joves per ocupació amb la participació de 9 joves de la Segarra dels quals 4 d'ells han trobat feina.
Notícies

El Consell Comarcal clou el programa Joves per ocupació amb la participació de 9 joves de la Segarra dels quals 4 d'ells han trobat feina.

Des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal aquest matí s’ha fet l’acte de lliurament de certificats segons els joves han participat en el programa i, alhora, s’ha agraït a les empreses participants la seva implicació en el programa. L’acte de cloenda ha tingut lloc al Consell Comarcal a càrrec del conseller comarcal de Promoció Econòmica, Miquel Julià.

Bookmark and Share
El Consell Comarcal clou el programa Joves per ocupació amb la participació de 9 joves de la Segarra dels quals 4 d'ells han trobat feina.

Fotografia de la cloenda amb joves i empreses participants.

El Consell Comarcal clou el programa Joves per Ocupació amb la participació de 9 joves de la Segarra dels quals 4 d’ells han trobat feina.

La Segarra, conjuntament amb l’Urgell, ha dut a terme el programa Joves per ocupació (2016-2017). Des de l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal aquest matí s’ha fet l’acte de lliurament de certificats segons els joves han participat en el programa i, alhora, s’ha agraït a les empreses participants la seva implicació en el programa.

D’aquesta manera, un total de 9 joves de la Segarra han realitzat l’acció formativa professionalitzadora de "Neteja de superfícies i mobiliari en edificis, locals i tasques de treball domèstic". Posteriorment, les empreses que han participat en l'acció de pràctiques en entorn laboral no productiu de 40h han estat Gestió i manteniment de piscines, Associació Alba, Servei i Neteges Segarra, Josep Puig Rúbies, Autoservei i Carnisseria Solé i Multiservei Ndavant. Finalment, les empreses que s'han acollit a la subvenció del programa per la contractació dels joves han estat Associació Alba, Josep Puig Rúbies i Autoservei i Carnisseria Solé, donant feina a 4 joves de la comarca.

Amb total i en un conjunt de les dues comarques, Segarra i Urgell, han participat 29 joves, on 12 joves finalment s’han pogut inserir al món laboral. De totes maneres, ara en el moment de tancament del programa aquells joves que no han pogut trobar feina s’intenta retornar-los al sistema educatiu.

L’acte de cloenda ha tingut lloc al Consell Comarcal a càrrec del conseller comarcal de Promoció Econòmica, Miquel Julià. El programa Joves per ocupació és un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Dimecres, 15 de  novembre.

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat