Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Diferents instituts de la comarca es mouen a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.
Notícies

Diferents instituts de la comarca es mouen a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal té un projecte que anomena Apropa’t on a part d’anar mensualment a tots els Instituts durant l’estona d’esbarjo per celebrar el dia mundial del qual toqui aquell mes, projecta al llarg d’aquest trimestre uns tallers per tots els alumnes de segon d’ESO dels quatre instituts de la comarca amb el nom “Rimant Rumors, hip-hop”. Concretament, a l’INS Antoni Torroja, INS Guissona i FEDAC Guissona. Per projectar aquesta activitat l’Oficina Jove compta amb el suport del servei d'atenció al nouvingut, el servei d'informació i atenció a les dones del Consell Comarcal i el Punt d’informació juvenil de Guissona. L’INS Torroja va ser el primer a projectar el taller divendres passat, el proper serà el 30 d’octubre al FEDAC i el 22 de desembre a l’INS Guissona.

Bookmark and Share
Diferents instituts de la comarca es mouen a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.

INS Antoni Torroja

 Dimarts, 27 d’octubre.

Diferents instituts de la comarca es mouen a ritme de Hip-hop per combatre rumors i estereotips.

Segarra.- L’Oficina Jove del Consell Comarcal té un projecte que anomena Apropa’t on a part d’anar mensualment a tots els Instituts durant l’estona d’esbarjo per celebrar el dia mundial del qual toqui aquell mes, projecta al llarg d’aquest trimestre uns tallers per tots els alumnes de segon d’ESO dels quatre instituts de la comarca amb el nom “Rimant Rumors, hip-hop”. Concretament, a l’INS Antoni Torroja, INS Guissona i FEDAC Guissona. Per projectar aquesta activitat l’Oficina Jove compta amb el suport del servei d'atenció al nouvingut, el servei d'informació i atenció a les dones del Consell Comarcal i el Punt d’informació juvenil de Guissona. L’INS Torroja va ser el primer a projectar el taller divendres passat, el proper serà el 30 d’octubre al FEDAC i el 22 de desembre a l’INS Guissona.

Específicament, el taller sota el títol “Rimant Rumors, taller de Hip-hop” que s’ofereix a tots els alumnes de segon d’ESO, el que es pretén treballar es combatre els rumors i estereotips sobre les persones immigrants que poden tenir els joves catalans i que dificulten la convivència, les relacions interculturals i el respecte cap a diferents formes de veure el món a partir de metodologies participatives el treball amb grup potenciant les qualitats individuals de cada participant al grup.

A partir d’aquest projecte l’Oficina Jove s’acosta als instituts per conèixer els joves i les seves necessitats i d’aquesta manera respondre amb actuacions que són del seu grat.

Apropat02.jpg Apropat04.jpg

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat