Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Diana Vasyliv i Jéssica Ruiz Aguilera de l’INS La Segarra guanyadores de la 10a edició del Concurs Contrastos.
Notícies

Diana Vasyliv i Jéssica Ruiz Aguilera de l’INS La Segarra guanyadores de la 10a edició del Concurs Contrastos.

El jurat i el lliurament de premis van tenir lloc ahir a la Biblioteca de Guissona a càrrec del President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, acompanyat del conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta, i la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, responsables polítics de les àrees que han projectat el Concurs, l’Oficina Jove i Serveis Socials. També va assistir la consellera Rosa Ribas i les regidores de Guissona Anna Santacreu i Gemma Franquesa.

Bookmark and Share
Diana Vasyliv i Jéssica Ruiz Aguilera de l’INS La Segarra guanyadores de la 10a edició del Concurs Contrastos.

Foto de grup dels participants i jurat a la Biblioteca de Guissona

Diana Vasyliv i Jéssica Ruiz Aguilera de l’INS La Segarra guanyadores de la 10a edició del Concurs Contrastos.

 

Guissona.- El jurat i el lliurament de premis van tenir lloc ahir a la Biblioteca de Guissona a càrrec del President del Consell Comarcal, Xavier Casoliva, acompanyat del conseller comarcal de Joventut, Jordi Porta, i la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, responsables polítics de les àrees que han projectat el Concurs, l’Oficina Jove i Serveis Socials. També va assistir la consellera Rosa Ribas i les regidores de Guissona Anna Santacreu i Gemma Franquesa.

 

El primer premi va ser per la parella Diana Vasyliv i Jéssica Ruiz Aguilera de Cervera de l’INS La Segarra. El segon premi per Anna M. Zakreva i Jana Solé de Guissona de l’INS Guissona i el tercer premi per  Gerd Codina i Robert Ilie del FEDAC Guissona. Els participants van ser  premiats amb vals de 150 € (primer lloc), 100 € i 50 € (segon i tercer lloc respectivament) amb material esportiu.

Enguany el concurs arribava a la seva desena edició i amb total van participar 28 parelles, 24 de Guissona i 4 de Cervera. Totes elles van demostrar davant d’un jurat format des de diferents entitats i institucions el grau de coneixença recíproca vers les cultures de cada jove, objectiu principal del Concurs.

 

Trobareu més informació del Concurs al següent link: http://www.ccsegarra.cat/noticies/el-concurs-contrastos-del-consell-comarcal-arriba-a-la-seva-10a-edicio

 

Contrastos01_2015.jpg

 

Fotografia dels premiats a la Biblioteca de Guissona. 

 

Per a més informació: www.ccsegarra.cat

 

Telèfon de contacte: 973.531 300
Àrea de Comunicació, Carlota Bartra 
premsa@ccsegarra.cat

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat