Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Darrere la porta, de Teresa Saborit, obra guanyadora del premi 7Lletres 2016
Notícies

Darrere la porta, de Teresa Saborit, obra guanyadora del premi 7Lletres 2016

La gala de lliurament del premi va tenir lloc al convent de Sant Antoni de Torà, on es va fer lectura de l’acta redactada pel jurat format per Anna Sàez, Emili Bayo, Xavier Vidal, Ramon Badia i Eloi Planes. La nit va incloure unes lectures teatralitzades sobre les dones representades per la companyia Alea Teatre. "7lletres. El premi literari i més coses", és una iniciativa del Consell Comarcal de la Segarra, el Centre Municipal de Cultura de la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo.

Bookmark and Share
Darrere la porta, de Teresa Saborit, obra guanyadora del premi 7Lletres 2016

Moment de la gala (Tàrrega TV)

 Darrere la porta, de Teresa Saborit, obra guanyadora del premi 7Lletres 2016

 

 Imatge de complement Ampliar imatge

 

Darrere la porta, el recull de set contes amb el qual Teresa Saborit ha guanyat l’11a edició del premi literari 7Lletres, vol mostrar-nos el patiment que moltes vegades queda dins de casa, amagat. I les víctimes que pateixen els pecats capitals aliens són els éssers més fràgils, els infants i adolescents. La seva innocència no els deslliura de la crueltat, a cops inconscient, però no per això menys destructiva, dels altres. I Teresa Saborit arriba al fons de la sensibilitat del lector i aconsegueix que senti una rebel·lia intensa contra la injustícia que els pecats dels forts els paguin els innocents.
Teresa Saborit Molist, de Gurb (Osona), a més d’escriptora és economista: al seu currículum hi figuren mèrits tan diferents com haver-se llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i tenir un màster en Creació Literària. Afirma: “Sóc de números i de lletres, perquè no m’agraden les exclusions”.

De fa temps que, a més de publicar contes en paper, té experiència en la pràctica literària a la xarxa: és fundadora i dinamitzadora del blog VullEscriure.cat i lallibretavermella és el seu blog d’autora
El guardó del premi és de 7.000 euros i l'edició de l'original, que publicarà l'editorial Pagès Editors.

La gala de lliurament del premi va tenir lloc al convent de Sant Antoni de Torà, on es va fer lectura de l’acta redactada pel jurat format per Anna Sàez, Emili Bayo,  Xavier Vidal, Ramon Badia i Eloi Planes. La nit va incloure unes lectures teatralitzades sobre les dones representades per la companyia Alea Teatre.

"7lletres. El premi literari i més coses", és una iniciativa del Consell Comarcal de la Segarra, el Centre Municipal de Cultura de la Paeria de Cervera i la Fundació Pedrolo.

L’acte d’ahir a la nit posa també punt i final a les activitats culturals paral·leles que durant els mesos de maig i juny, han envoltat el premi. En aquesta edició, les activitats han tingut com a fil conductor les dones sota el títol 7lletres en femení.

Foto: Moment de la gala (X. Santesmasses)

Font: Radio Tàrrega

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat