Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies El Consell Comarcal de la Segarra augmenta en gairebé 3 milions el pressupost per al 2009
Notícies

El Consell Comarcal de la Segarra augmenta en gairebé 3 milions el pressupost per al 2009

Passa dels 6,9 de l'exercici anterior als actuals 9,9 milions d'euros

Bookmark and Share
El Consell Comarcal de la Segarra augmenta en gairebé 3 milions el pressupost per al 2009

Sanaüja

El ple de Consell Comarcal de la Segarra va aprovar ahir, a Sanaüja, els pressupostos per a l'any que ve amb una quantitat total de9,8 milions d'euros. La xifra suposa un augment de gairebé 3 milionsd'euros respecte l'exercici anterior, en què els pressupostos de l'enscomarcal sumaven un gruix de 6,9 milions d'euros. 

Els pressupostos vanser aprovats amb els vots a favor de l'equip de govern, format per ERC,
PSC i INSE i l'abstenció de Partit per Catalunya i CiU.Segons el president comarcal, Xavier Casoliva, aquest increment en el pressupost ve donat per l'augment de la partida del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya (PUOSC), que passa dels 86.396 euros invertits al 2008 als 2.709.973 euros previstos per al properexercici, essent la partida que ha experimentat el major augment.

En aquest sentit, també destaquen les partides dedicades a Serveis Socials i Joventut, que també veuen augmentats els seus imports. En concret,l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal, augmenta en més de 160.000euros el seu pressupost per a l'any 2009. El motiu és l'augment de serveisque des del Consell es presten als ajuntaments degut, en part, a
l'aplicació de la Llei de la Dependència.


Tot i així, les obres més notables en les quals participa el Consell son les referents a inversions en l'aigua. La posada en funcionament de la planta potabilitzadora en el primer trimestre de l'any; l'execució de la portada a la Vall del Llobregós amb un import d'1,8 milions d'euros; la
portada d'aigua a Ivorra, amb 61.000 euros; i la construcció del dipòsit de Guissona amb 588.611 euros. Aquestes obres estan finançades de forma extrapressupostària juntament amb l'Agència Catalana de l'Aigua dins el marc del decret d'emergència d'abril de 2007.
 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat