Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Conferència informativa sobre la normativa d’estrangeria al centre cívic de Sant Guim de Freixenet
Notícies

Conferència informativa sobre la normativa d’estrangeria al centre cívic de Sant Guim de Freixenet

Per a l’organització de l’acte es va comptar amb la col•laboració del Ajuntament de Sant Guim de Freixenet i Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de la Segarra.

Bookmark and Share
Conferència informativa sobre la normativa d’estrangeria al centre cívic de Sant Guim de Freixenet

Moment de la Xerrada - Sant Guim de Freixenet

El passat 16 de Gener de 2019 va tenir lloc una conferència informativa sobre la normativa d’estrangeria al centre cívic de Sant Guim de Freixenet. La xerrada va ser conduïda per Toni Moya, del Centre d’Informació per a treballadors estrangers (CITE) de CCOO.

Per a l’organització de l’acte es va comptar amb la col·laboració del Ajuntament de Sant Guim de Freixenet i Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de la Segarra.

La conferència va comptar amb una trentena d'assistents de diverses nacionalitats  i es van abordar  temes com tramitacions d’autoritzacions de residència, renovacions d’aquestes, la normativa per obtenir la nacionalitat espanyola o bé com realitzar el reagrupament familiar. A l'acte hi va assistir l'alcalde de la població, Francesc d'Assís Lluch Majoral i la regidora de comerç i turisme del municipi, Esther Misut.

Gener, 2019.

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat