Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Coneix la millor barba de la Segarra amb el tertulià de RAC 1, Josep Maria Ganyet, a la IV Fira del barber a Concabella.
Notícies

Coneix la millor barba de la Segarra amb el tertulià de RAC 1, Josep Maria Ganyet, a la IV Fira del barber a Concabella.

Concabella ja té a punt el programa d’activitats per a la IV Fira del barber. La fira es farà el diumenge 21 de maig i tots els actes són gratuïts. Els principals impulsors de la fira, els joves de Concabella, presenten un programa esplèndid amb el gran concurs de barbes enguany amb el reclam televisiu i radiofònic del tertulià de RAC1, Josep Maria Ganyet, encarregat de dinamitzar el concurs de barbes a la Segarra. Durant tot el dia es faran tallers artesanals oberts a tots els públics i amb servei de taverna. Tal com explica l’organització, per un dia Concabella reviu tradicions de l’època medieval.

Bookmark and Share
Coneix la millor barba de la Segarra amb el tertulià de RAC 1, Josep Maria Ganyet, a la IV Fira del barber a Concabella.

Castell de Concabella

Coneix la millor barba de la Segarra amb el tertulià de RAC 1, Josep Maria Ganyet, a la IV Fira del barber a Concabella.

Els Plans de Sió.- Concabella ja té a punt el programa d’activitats per a la IV Fira del barber. La fira es farà el diumenge 21 de maig i tots els actes són gratuïts.

Enguany com a novetat, s’han unit a la festa l’associació cultural del municipi i el mateix dia es projectarà la festa de la primavera.

Els principals impulsors de la fira, els joves de Concabella, presenten un programa amb el tret de sortida a les 10 del matí. Tot seguit la xaranga amb la banda de Concabella, gegants, capgrossos i grallers, per acabar projectant a les 13 h el Concert de la Banda.

A la tarda arriba l’acte central de la fira, el gran concurs de barbes enguany amb el reclam televisiu i radiofònic del tertulià de RAC1, Josep Maria Ganyet, encarregat de dinamitzar el concurs de barbes a la Segarra.

Finalment, a les 6 de la tarda es representarà la “Llegenda del barber de Concabella”.

Durant tot el dia es faran tallers artesanals oberts a tots els públics i amb servei de taverna. Tal com explica l’organització, per un dia Concabella reviu tradicions de l’època medieval.

A la presentació va assistir l’alcalde dels Plans de Sió, Xavier Pinto, on des de l’Ajuntament s’impulsa la fira com a acte dinamitzador del municipi, la consellera al Consell, Rosa Ribas, com a ens que dóna suport als municipis quan projecten aquestes activitats a la comarca, i la tècnica de joventut de l’Oficina Jove, Laura Colldeforns, que presta tot el suport per la realització de la fira amb l’associació dels joves de Concabella que són els principals impulsors de l’activitat.

Dijous, 11 de maig.

 

Imatge presentació de la Fira al Castell de Concabella.

Fiar1-20170511.JPG

programa de la Fira

IMG_7634.JPG

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat