Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Concert “Jazz i literatura”, al monestir de Sant Ramon, dins de les activitats 7lletres 2017
Notícies

Concert “Jazz i literatura”, al monestir de Sant Ramon, dins de les activitats 7lletres 2017

L’església del monestir de Sant Ramon va ser l’escenari del concert de jazz i literatura, programat per 7lletres. El premi literari i més coses, amb la col•laboració de l’Ajuntament i el Monestir de Sant Ramon. La nit de divendres 2 de juny, els assistents al concert van ser seduïts per les històries de Patrícia McGill i la música de “Juanco Quartet”.

Bookmark and Share
Concert “Jazz i literatura”, al monestir de Sant Ramon, dins de les activitats 7lletres 2017

Sant Ramon

 Concert “Jazz i literatura”, al monestir de Sant Ramon, dins de les activitats 7lletres 2017

L’església del monestir de Sant Ramon va ser l’escenari del concert de jazz i literatura, programat per 7lletres. El premi literari i més coses, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Monestir de Sant Ramon.

La nit de divendres 2 de juny, els assistents al concert van ser seduïts per les històries de Patrícia McGill i la música de “Juanco Quartet”. Les històries viscudes en carn pròpia per la narradora gràcies a la màgia de les paraules, van demostrar els dots de la Patrícia com a “explicadora” d’històries. Dots adquirits després d’anys de professió a què se suma el seu passat com a actriu. “Juanco Quartet”, a ritme de jazz, va acompanyar els contes.

La propera activitat de 7lletres serà el divendres 9 de juny, a les 8 del vespre, a l’església de Sant Joan Degollat de Cervera. Es tracta d’una Taula rodona sobre novel·la negra que inclourà la presentació dels llibres “Pacte de silenci” i “Ciutat fantasma”. 

7Lletres

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat