Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Comencen els cursos de monitor de menjador i premonitors a la Segarra.
Notícies

Comencen els cursos de monitor de menjador i premonitors a la Segarra.

Un total de 25 joves van començar els cursos de formació que l’Oficina Jove de la Segarra ha projectat per aquest estiu als joves de la comarca. Els cursos es realitzen al Casal Cívic de Cervera al llarg d’aquesta setmana en horari de matí. Els cursos s’adrecen a joves a partir dels 16 anys el curs de premonitors i, a partir dels 18, el de menjador escolar. Tots dos cursos s’organitzen des de l’Oficina Jove de la Segarra i compten amb l’aval associatiu dels escoltes catalans i la Fundació Escolta Josep Carol. Com també, amb el suport de la Direcció General de Joventut i Acció Cívica i Comunitària.

Bookmark and Share
Comencen els cursos de monitor de menjador i premonitors a la Segarra.

Curs de monitor de menjador escolar

Dimarts, 30 de juny.

Comencen els cursos de monitor de menjador i premonitors a la Segarra.

Segarra.- Un total de 25 joves van començar els cursos de formació que l’Oficina Jove de la Segarra ha projectat per aquest estiu als joves de la comarca.  Els cursos es realitzen al Casal Cívic de Cervera al llarg d’aquesta setmana en horari de matí. Els cursos s’adrecen a joves a partir dels 16 anys el curs de premonitors i, a partir dels 18, el de menjador escolar. Tots dos cursos s’organitzen des de l’Oficina Jove de la Segarra i compten amb l’aval associatiu dels escoltes catalans i la Fundació Escolta Josep Carol. Com també, amb el suport de la Direcció General de Joventut i Acció Cívica i Comunitària.

Premonitors2015.JPG

Aquesta mateixa setmana va començar l’activitat “Descobrim els racons de la ciutat” que és un taller d’edició de fotografies o vídeos per ordinador adreçat també als joves. Aquest estiu és el segon any que es realitza i es fa al Punt Omnia del Consell. Un grup de joves surten per Cervera, la coneixen i, a més, la fotografien per poder després treballar les fotos i els vídeos. Són joves entre 11 i 16 anys i el taller es farà fins a finals de juliol.

I finalment també, des de l’Oficina Jove de la Segarra, del 20 al 24 de juliol, es farà el taller per crear un audiovisual a través del dispositiu mòbil. Un total de cinc sessions de les 10 fins a les 13 h on les inscripcions i el taller és totalment gratuït.

 

Fotografies: Curos de monitor de menjador escolar i premonitors. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat