Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda del taller de sabons naturals a Sant Guim de Freixenet.
Notícies

Cloenda del taller de sabons naturals a Sant Guim de Freixenet.

Al taller hi ha participat un total de 25 dones amb representació de diferents orígens com Marroc o República Dominicana. A la cloenda del taller van assistir la consellera comarcal de serveis socials, Rosa Ribas, i l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch.

Bookmark and Share
Cloenda del taller de sabons naturals a Sant Guim de Freixenet.

Fotografia de la cloenda.

Cloenda del taller de sabons naturals a Sant Guim de Freixenet.

En el marc del projecte “Espais per la dona” projectat des de l’àrea de serveis socials del Consell Comarcal, aquest any 2017 s’ha desenvolupat un taller de sabons naturals a càrrec de Mercè Serra a Sant Guim de Freixenet. El taller s’ha desenvolupat setmanalment des del 5 d’octubre fins al 29 de novembre, al Centre Cívic.

El taller de sabons naturals pretén ser un espai de relació i coneixença entre dones nouvingudes i autòctones de Sant Guim de Freixenet. D’aquesta manera es pretén, a la vegada, sensibilitzar a la població de l’arribada de persones d’altres països fomentant així: el coneixement i la interrelació mútua entre les dones autòctones i dones nouvingudes de la comarca, l’acceptació de l’altre mitjançant el respecte de les diferències culturals, religioses, raça, gènere, ... , i crear espais de trobada informals segons els seus interessos.

Al taller hi ha participat un total de 25 dones amb representació de diferents orígens com Marroc o República Dominicana.

 

En els darrers anys s’han desenvolupat diversos tallers, al municipi de Sant Guim de Freixenet,  on cal destacar l’èxit de participació de tots ells amb una mitjana de participació d’unes 18 persones. Els tallers que s’han realitzat en els darrers anys han estat: taller de manualitats (2008), taller de cuina del món (2009), taller de bijuteria (2010), taller de sabons (2011), taller de patchwork i costura (2012), taller de manualitats amb material reciclat (2013), taller de jardineria, hort i art floral (2014), taller d’iniciació a l’scrap (2015), i el taller de preparats i remeis amb plates medicinals i cosmètica natural (2016).

A la cloenda del taller van assistir la consellera comarcal de serveis socials, Rosa Ribas, i l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch.

 

Dilluns, 11 de desembre.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat