Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda del taller de cuines del món a Sant Guim de Freixenet.
Notícies

Cloenda del taller de cuines del món a Sant Guim de Freixenet.

El taller ha sigut un èxit total. Han participat persones d’origen Ucraïnès, marroquines, catalanes, veneçolanes, argentines, asiàtiques i dominicanes. A l’acte de cloenda va assistir la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, la regidora de serveis socials a l’Ajuntament, Esther Misut i, l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch.

Bookmark and Share
Cloenda del taller de cuines del món a Sant Guim de Freixenet.

Sant Guim de Freixenet, desembre 2018

Cloenda del taller de cuines del món a Sant Guim de Freixenet.

El Centre Cívic Mestre Viaña a Sant Guim de Freixenet ha acollit la cloenda del Taller de cuines del món organitzat des del Consell Comarcal. És un taller organitzat des del servei d’immigració i atenció a les dones que pretén interrelacionar entre persones nouvingudes i autòctones del municipi i afavorir la seva convivència. Per la realització del taller també es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Guim.

El taller ha sigut un èxit total. Han participat persones d’origen Ucraïnès, marroquines, catalanes, veneçolanes, argentines, asiàtiques i dominicanes. A l’acte de cloenda va assistir la consellera comarcal de serveis socials, Núria Magrans, la regidora de serveis socials a l’Ajuntament, Esther Misut i, l’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch. Tots ells van coincidir a explicar que aquests tallers s’inclouen dins el programa Espais per la dona del Consell Comarcal que a municipis com Sant Guim de Freixenet ja fa més de 10 anys que funcionen molt bé.

Les dones participants al taller van fer una demostració dels diferents plats cuinats al curs. Plats de les diferents cultures presents al taller.

Desembre, 2018.

Fotografies de la cloenda al Centre Cívic (Sant Guim de Freixenet).

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat