Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Cloenda de les activitats del Maletes de coneixements a Els Plans de Sió
Notícies

Cloenda de les activitats del Maletes de coneixements a Els Plans de Sió

El Club de Lectura i les classes de català són dues de les activitats del projecte Maletes de coneixements, un projecte comunitari de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, impulsat per l’Oficina tècnica d’inclusió social i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

Bookmark and Share
Cloenda de les activitats del Maletes de coneixements a Els Plans de Sió

Castell de Concabella

Cloenda de les activitats del Maletes de coneixements a Els Plans de Sió

 

Acte de cloenda de les activitats del Maletes de coneixements a Els Plans de Sió el dimecres 21 de juny.

Són dues de les activitats del projecte Maletes de coneixements, un projecte comunitari de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Segarra, impulsat per l’Oficina tècnica d’inclusió social i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

L’objectiu és fomentar la realització d’activitats en municipis petits per tal de, per una banda dinamitzar els espais de relació entre la seva població i a la vegada, fomentar que persones col·laboradores, puguin transmetre els seus coneixements.

El Club de lectura, que s’està realitzant des del 2013 i dinamitzat per la Mercè Viladrosa de Tuya, responsable del Servei Comarcal de Català, amb la col·laboració de la Biblioteca comarcal Josep Finestres, amb la cessió de llibres de lectura.

El Club s’ha dut a terme els divendres de les 17 a 19 hores, cada quinze dies, (aprox.) al Castell de Concabella. Hi assisteixen 8 dones.

I les classes de català, dutes a terme per la Carme Ricart, professora de català.

Les classes de català van començar el novembre de 2015 i es realitza tots els dijous, a partir de les 17 hores, també al Castell de Concabella. La tècnica de català, Mercè Viladrosa, ha assessorat a la Carme per dur a terme les classes. Hi ha participat 7 dones.

A l’acte va assistir les conselleres del Consell Comarcal, Rosa Ribas i Nuria Magrans com també, l’alcalde de Plans de Sió, Xavier Pintó.

Dilluns, 26 de juny.

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat