Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies Acte de Commemoració del Centenari Sr. Ramon Bonjoch Codina (Sant Ramon) a la residencia Mare Janer de Cervera.
Notícies

Acte de Commemoració del Centenari Sr. Ramon Bonjoch Codina (Sant Ramon) a la residencia Mare Janer de Cervera.

L’acte va tenir lloc ahir dimecres al matí. A l’acte de commemoració organitzat conjuntament entre la Residència i el Consell Comarcal, va assistir la consellera comarcal de Serveis Socials, Núria Magrans. A la vegada, l’Ajuntament de Sant Ramon com a municipi natal del commemorat també va ser present a l’homenatge. Va participar l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, on va fer obsequi d’una placa commemorativa.

Bookmark and Share
Acte de Commemoració del Centenari Sr. Ramon Bonjoch Codina (Sant Ramon) a la residencia Mare Janer de Cervera.

Residència Mare Janer a Cervera

Dijous, 18 de maig. 

Acte de Commemoració del Centenari Sr. Ramon Bonjoch Codina (Sant Ramon) a la residencia Mare Janer de Cervera.

L’acte va tenir lloc ahir dimecres al matí. A l’acte de commemoració organitzat conjuntament entre la Residència i el Consell Comarcal, va assistir la consellera comarcal de Serveis Socials, Núria Magrans.

A la vegada, l’Ajuntament de Sant Ramon com a municipi natal del commemorat també va ser present a l’homenatge. Va participar l’alcalde de Sant Ramon, Aleix Bochaca, on va fer obsequi d’una placa commemorativa.

El Sr. Ramon Bonjoch Codina neix al nucli de La Manresana (St. Ramon) el 17/05/1917. La casa familiar és al Carrer Major, 23. Ell és el tercer de quatre germans. Tenia dues germanes més grans i un germà més petit. Actualment tots són morts. D’ofici  pagès, i treballava la terra des de ben petit. Va anar poc a estudi,  i ell mateix comenta que no li agradava gaire. A més era molt conscient que tenia d’ajudar a la casa.

Es va casar amb la Sra. Concepció Roma Sorribes i van tenir una filla, la Paquita. Ell i la Concepció van continuar dins la pagesia. El Sr. Ramon s’ocupava més de les terres i la Sra. Concepció dels animals.

La seva esposa va ingressar a la residència Mare Janer l’any 2009 per problemes greus de salut i aquell mateix any va morir, la nit de Nadal. La seva filla Paquita es va casar amb el Sr. Josep Teixé i varen tenir un fill. L’únic nét, en Ramon Teixé Bonjoch. La seva filla Paquita junt amb el seu marit i el seu fill viuen a Barcelona i visiten amb molta freqüència el Sr. Ramon Bonjoch.

Commemoracio01-20170517.jpg

Commemoracio04-20170517.jpg

Commeoracio07-20170517.jpg

 

Comuniació Consell Comarcal

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat