Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies "A la cuina sigues creatiu, aprofita-ho tot!" El Consell Comarcal projectarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus tallers de cuina d'aprofitament alimentari.
Notícies

"A la cuina sigues creatiu, aprofita-ho tot!" El Consell Comarcal projectarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus tallers de cuina d'aprofitament alimentari.

El Consell Comarcal projectarà 4 tallers de cuina d’aprofitament. Els tallers es faran en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus organitzada des de l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya. Els tallers gratuïts es realitzaran a diferents municipis de la comarca; Guissona, el 18 de novembre, Cervera el 19, Torà el 25 i el 26 de novembre a Sant Guim de Freixenet

Bookmark and Share
"A la cuina sigues creatiu, aprofita-ho tot!" El Consell Comarcal projectarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus tallers de cuina d'aprofitament alimentari.

Imatge del cartell.

 “A la cuina sigues creatiu, aprofita-ho tot!” El Consell Comarcal projectarà en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus tallers de cuina d’aprofitament alimentari.

Sota el títol “A la cuina sigues creatiu, aprofita-ho tot!” el Consell Comarcal projectarà 4 tallers de cuina d’aprofitament. Els tallers es faran en el marc de la Setmana de Prevenció de Residus organitzada des de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

Els tallers gratuïts es realitzaran a diferents municipis de la comarca; Guissona, el 18 de novembre, Cervera el 19, Torà el 25 i el 26 de novembre a Sant Guim de Freixenet. Tots els tallers tenen la mateixa durada de les 10 h fins a les 13 h i es realitzaran en les cuines de l’escola del municipi.

Les inscripcions resten obertes fins al 15 de novembre al Consell Comarcal a l’àrea de Gestió de Residus o, per correu electrònic gestioresidus@ccsegarra.cat . Des de l’àrea de Serveis Socials, concretament des de l’oficina d’inclusió i cohesió social, també s’hi participa amb la finalitat d’acostar els tallers a usuaris de serveis socials per aprendre a reaprofitar i com a conseqüència a estalviar.

Els tallers s’acompanyen d’una guia receptari elaborada també des del Consell on aglutina diferents receptes. Aquesta guia ja és el segon any que s’elabora i, com a novetat, en aquesta edició s’han incorporat receptes d’origen argelià, del Marroc i Egipte. Un any més, els tallers els impartirà la cuinera, Paquita Riera.

Per la realització dels tallers també es compta amb la col·laboració dels ajuntaments dels diferents municipis on es realitzen.

Dilluns, 30 d’octubre.

 

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

premsa@ccsegarra.cat comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat