Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies 7lletres organitza "Jocs de rol negres per a infants" a Sant Guim de Freixenet
Notícies

7lletres organitza "Jocs de rol negres per a infants" a Sant Guim de Freixenet

Diumenge, 28 de maig, el local de joves de Sant Guim de Freixenet va acollir la segona activitat de 7lletres 2017. En aquesta ocasió han estat partides de joc de rol, de temàtica policíaca, dirigits als més joves. Una vintena de nens i nenes van participar en aquesta iniciativa que va néixer a la Biblioteca Ignasi Iglesias–Can Fabra de Barcelona coincidint amb la celebració de la setmana de la novel•la negra BCNegra.

Bookmark and Share
7lletres organitza "Jocs de rol negres per a infants" a Sant Guim de Freixenet

Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra

7lletres organitza “Jocs de rol negres per a infants” a Sant Guim de Freixenet

Diumenge, 28 de maig, el local de joves de Sant Guim de Freixenet va acollir la segona activitat de 7lletres 2017. En aquesta ocasió han estat partides de joc de rol, de temàtica policíaca, dirigits als més joves.

Una vintena de nens i nenes van participar en aquesta iniciativa que va néixer a la Biblioteca Ignasi Iglesias–Can Fabra de Barcelona coincidint amb la celebració de la setmana de la novel·la negra BCNegra. Totes les partides de rol que s’hi duen a terme estan ambientades en els escenaris propis de la novel·la negra però conservant l’essència pròpia dels manuals en què es basa la partida (Blacksad, La Llamada de Cthulhu, etc.)

Els participants en l’activitat van fer de detectius per unes hores guiats per màster o directors de joc, en aquesta ocasió van ser els monitors de l’Associació Lúdica i Cultural Strongholg especialistes en jocs de rol i de taula.

Aquest any les activitats relacionades amb la literatura, que s’estan duent a terme arreu de la comarca durant set setmanes, del 20 maig al 7 de juliol, se centren amb la literatura de gènere negre en l’obra de Manuel de Pedrolo i en la literatura catalana. Les activitats duen el nom de 7lletres negres.

7lletres, que aquest any arriba a la dotzena edició, és una iniciativa de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal de la Segarra, de la Regidoria de Cultura de la Paeria de Cervera i de la Fundació Pedrolo.

Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Guim de Freixenet.

La propera activitat serà el divendres 2 de juny, a les 10 del vespre, al monestir de Sant Ramon. Es tracta d’un concert de jazz a càrrec de Juanco Trio, acompanyat de textos literaris de gènere negre per la rapsoda Patrícia McGill.

 

Maria josep Jové Tarruell

Àrea de Turisme i Àrea de Cultura

 

Tel. 973 531 300

mariajosep@ccsegarra.cat turisme@ccsegarra.cat

www.lasegarra.org

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat