Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies “Com cuidar-nos quan cuidem”, a Palou
Notícies

“Com cuidar-nos quan cuidem”, a Palou

Una desena de persones van assistir a la xerrada que Maria Rosa Caba, treballadora social de l’àrea de Serveis Bàsics del Consell Comarcal. “Com cuidar-nos quan cuidem” és una de les activitats del programa Maletes de Coneixement elaborat pel Consell Comarcal de la Segarra i que permet portar activitats a tots els pobles de la comarca gràcies al voluntariat que s’ha ofert a realitzar-les. La benvinguda a la xerrada va anar a càrrec de la Consellera Comarcal de Serveis Socials i Alcaldessa de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans.

Bookmark and Share
“Com cuidar-nos quan cuidem”, a Palou

Xerrada a Palou

 “Com cuidar-nos quan cuidem”, a Palou

Una desena de persones van assistir a la xerrada que Maria Rosa Caba, treballadora social de l’àrea de Serveis Bàsics del Consell Comarcal, va fer a l’antic estudi de Palou el passat dissabte 14 d’octubre. Entre moltes altres coses, la ponent va explicar el paper de les persones que cuiden, les diverses modalitats de cura, així com les reaccions de les persones necessitades a acceptar el seu nou estat de dependència. Al seu torn, la càrrega emocional i física que acompanya aquesta cura requereix de l’atenció especial cap a un mateix, per evitar situacions d’estrès i depressions posteriors, donant pautes tan senzilles com dormir, alimentar-se bé, cultivar les relacions socials i demanar relleu quan es consideri necessari. L’auditori, molt atent a les explicacions, va poder compartir les emocions generades arrel de la pròpia xerrada, així com parlar d’experiències personals. “Com cuidar-nos quan cuidem” és una de les activitats del programa Maletes de Coneixement elaborat pel Consell Comarcal de la Segarra i que permet portar activitats a tots els pobles de la comarca gràcies al voluntariat que s’ha ofert a realitzar-les.

La benvinguda a la xerrada va anar a càrrec de la Consellera Comarcal de Serveis Socials i Alcaldessa de Torrefeta i Florejacs, Núria Magrans.

Informació i fotografies cedides per Núria Magrans,  Alcaldessa Ajuntament de Torrefeta i Florejacs alcaldia@torrefeta.ddl.net

 2017-10-14  xerrada Palou (1).jpeg

Carlota Bartra

Àrea de Comunicació

comunicacio@ccsegarra.cat

 

Tel. 973 531 300 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat