Àrees

Esteu aquí: Inici Notícies 15 joves de la Segarra protagonistes de l'espot publicitari de l'Oficina Jove de la comarca.
Notícies

15 joves de la Segarra protagonistes de l'espot publicitari de l'Oficina Jove de la comarca.

Amb motiu del seu primer any d’obertura l’Oficina Jove projecta un espot publicitari per donar-se a conèixer entre els joves. L’espot s’ha projectat als centres educatius de la comarca on l’han vist ja 1300 joves.

Bookmark and Share
15 joves de la Segarra protagonistes de l'espot publicitari de l'Oficina Jove de la comarca.

Capçalera de l'espot publicitari

 15 joves de la Segarra protagonistes de l’espot publicitari de l’Oficina Jove de la comarca.

Amb motiu del seu primer any d’obertura l’Oficina Jove projecta un espot publicitari per donar-se a conèixer entre els joves. L’espot s’ha projectat als centres educatius de la comarca on l’han vist ja 1300 joves.

Segarra.- L’Oficina Jove del Consell Comarcal celebra un any des de la seva inauguració l’any passat. Amb motiu del primer aniversari des de l’Oficina Jove s’ha  creat un espot publicitari, on els màxims participants són els joves de la comarca. En aquest espot publicitari s’explica què és l’Oficina Jove, quins horaris d’atenció té i, a la vegada, quines activitats es projecten per als joves.

L’objectiu de crear aquest espot tal com explica el conseller comarcal de l’Oficina, Jordi Porta, es donar a conèixer la tasca que es realitza des del Consell Comarcal. Concretament explicar les activitats, les formacions i les prestacions que poden tenir els joves. És per aquest motiu que l’espot s’ha presentat durant aquest passat mes d’octubre a totes les aules de tots els centres de secundària de la comarca per reforçar l’ objectiu que és fer la màxima difusió entre els joves dels serveis que s ofereixen des de l’Oficina Jove.

espot_instituts.jpg Fotografia: Projecció de l’espot publicitari a un Institut de la comarca.

D’aquesta manera 1300 joves han visionat l’espot i han pogut conèixer de primera mà el què es fa. Al mateix moment, al jove se’ls va demanar omplir una enquesta per també saber quines motivacions formatives tenen, quines preferències amb l’oci demanen i quins projectes desplegats a la comarca són del seu interès. Conèixer la valoració real de joves i les seves necessitats és la principal finalitat de l’Oficina. També es coneix que per arribar a aquesta finalitat es despleguen moltes activitats per arribar als joves com tallers als instituts, les taules informatives un cop al mes a l’hora d’esbarjo, entre altres actuacions.

En un any l’Oficina ha rebut unes 400  consultes aproximadament de diferents joves. Ara com ara els temes més sol·licitats són el de formació i ocupació. Temes que actualment es resolen amb el Programa Garantia Juvenil al qual s’acull el Consell Comarcal des de l’Oficina Jove. Des de la seva posada en funcionament a la Segarra ja s’han inscrit uns 80 joves dels quals gairebé la meitat estan inscrits a la Fórmula Jove que és la formació de tècnic esportiu.

L’Oficina agraeix la participació dels joves a l’espot publicitari. L’espot es pot veure a través de la plataforma del Youtube a la qual el Consell Comarcal disposa d’un canal.

http://www.ccsegarra.cat/

https://www.youtube.com/watch?v=EjuAqhxigNE

La Segarra, 3 de novembre de 2015

 

Telèfon de contacte: 973.531 300
Àrea de Comunicació, Carlota Bartra 
premsa@ccsegarra.cat 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat