Àrees

Esteu aquí: Inici El Consell
El Consell

Salutació.

DSC_0006.JPG

Benvolguts segarrencs i segarrenques,

Em plau donar-vos la benvinguda al portal web del Consell Comarcal de la Segarra. És una gran responsabilitat, un honor i, a la vegada, un repte tornar a presidir aquesta institució. 

En aquest context de grans dificultats econòmiques i socials al qual estem immersos tots plegats creiem que la web del Consell Comarcal ha de ser la eina de comunicació que ens apropi als ciutadans i poder així oferir i posar a l’abast de tothom els serveis a les persones.

També volem que aquesta web sigui un espai de coneixença de la tasca que realitza el Consell però, a la vegada, poder ser un coneixement mutu entre el que necessiten els ciutadans i els serveis que nosaltres com administració comarcal podem oferir.

Si una raó de ser té el Consell es estar al servei de les persones i els municipis, especialment a casa nostra, la Segarra, una comarca amb 21 municipis i amb més de 100 nuclis amb pobles petits que per si sols no podrien garantir serveis que són bàsics per als ciutadans.

El nostre compromís es estar a la seva vora i acompanyar-los en la seva tasca donant-los suport en aspectes claus com  la comunicació . És aquesta web el canal per a tots i per a totes.    

 

Xavier Casoliva Pla

President del Consell Comarcal de la Segarra

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat