Àrees

Promoció Econòmica

Noticies

2017

Cloenda02-20170317.jpg

La Segarra clou els programes Joves per l'Ocupació i Fem Ocupació de l'edició 2015/2016 on ha suposat la inserció laboral de gairebé el 80% dels joves participants.

Núria Magrans, consellera comarcal, ha presidit l’acte i ha volgut felicitar als joves que han participat. Magrans ha explicat que la principal finalitat per la qual el Consell Comarcal s’acull a aquests programes és perquè s’intenta millorar l’ocupabilitat de les persones joves a la Segarra proporcionant una qualificació i unes competències professionals suficients que després facilita l’entrada al món laboral dels joves participants a través de les empreses que participen, o bé, s’aconsegueix el seu retorn al sistema educatiu.

 

Llegir més…

DSC_0009.JPG

El Consell Comarcal de la Segarra ha contractat dues persones a través del programa de Treball i Formació.

El projecte es gestiona des de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra. Tal com explica el conseller comarcal de l’àrea, Miquel Julià, el projecte té per objectiu afavorir la inserció laboral i millorar la ocupabilitat de les persones que hi participen. Aquest programa és impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu, i es desenvolupa a través del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

Llegir més…

FomacionsJXO2017-20170313.jpg

S'inicia la formació del programa "Joves per l'Ocupació" a la Segarra.

Avui, 13 de Març, ha començat la formació professionalitzadora a Cervera que durarà fins al dia 6 de juny. A la Segarra són 10 joves. El conseller comarcal de Promoció econòmica de l’entitat comarcal, Miquel Julià, els han donat la benvinguda i els ha remarcat que de les anteriors edicions un gran percentatge de joves han trobat feina, per la qual cosa, els ha encoratjat a aprofitar al màxim aquest projecte que els ofereix el Consell Comarcal.

 

Llegir més…

Curs2-20170224.JPG

Guissona projecta un Curs de Director de Lleure gratuït per a treballadors.

L’Ajuntament de Guissona conjuntament amb l’àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal estan gestionant i organitzant la projecció del Curs de Director de Lleure. Dilluns 13 de febrer es farà una nova sessió informativa. El Consell Comarcal des de l’àrea de Promoció Econòmica manté un conveni amb la Fundació Pere Tarrés que permet oferir als municipis que vulguin formació ocupacional dins del Consorci per la Formació Continua de Catalunya. A més, des de l’àrea i amb l’impuls de l’Ajuntament s’ha gestionat recentment l’homologació de diferents sales del municipi des del Servei d’Ocupació de Catalunya per poder realitzar aquests cursos oficials a Guissona. Concretament, s’han homologat la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona i el Casal Jove L'Escorxador.

Llegir més…

 

FotoGrup_20160606.jpg

En un any, prop de 140 joves de la Segarra s'apunten als programes d'inserció i formació laboral que ofereix el Consell Comarcal.

Durant l’any 2016, s’han inscrit un total de 138 joves al programa de la Garantia Juvenil, programa al qual va destinat a joves de 16 anys i menors de 30 anys que no estudien ni treballen. Amb l’objectiu d’oferir-los una oferta de feina, unes pràctiques no laborals o bé una formació. Tal com explica el conseller comarcal de Joventut al Consell, Jordi Porta, el Consell Comarcal aposta per implantar aquests programes que deriven de la Generalitat per donar oportunitats als joves de la comarca que ni treballem ni estudien. A través d’ells s’arriba a joves que d’un altra manera no es podria fer res per ells. Tampoc s’arriba al 100% dels joves però l’índex de recepció per part d’ells és elevat i des de l’Oficina Jove del Consell i l’àrea de Promoció Econòmica s’està fent molt bona feina.

Llegir més…

IMG_7433.JPG

Guissona inicia el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu.

Des de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal i amb la col•laboració del l’Ajuntament de Guissona es projecta el curs de direcció i coordinació d’activitats de temps de lleure educatiu a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Amb total hi ha una quinzena d’alumnes. L’acte de presentació va anar a càrrec del conseller comarcal de promoció econòmica al Consell, Miquel Julià, que va destacar l’oportunitat que tenen els joves de realitzar aquests cursos perquè són totalment gratuïts per a ells.

Llegir més…

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat