Àrees

Esteu aquí: Inici Àrees Serveis de desenvolupament comarcal Promoció Econòmica Espai E-FEINA
Promoció Econòmica

Espai E-FEINA

Com a complement al Servei d’Orientació Laboral es porten a terme accions per millorar l’ocupabilitat a través de les noves tecnologies: Els espais E-feina.

 

L’Espai E-feina és un servei adreçat a aquelles persones que es troben en situació d’atur i que volen millorar les seves competències digitals per a la cerca de feina; se’ls faciliten els recursos i la formació necessàries per fomentar la cerca activa i autònoma mitjançant les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

 

Aquest servei s’ofereix en 2 modalitats:

 

Ø  Un espai amb accés lliure on els usuaris del Servei d’Orientació poden consultar les ofertes fe feina, inscriure’s de manera autònoma als portals e feina en línia, enviar Cv a través dels portals, webs, correu electrònic... 

 

o   El dimarts i els dijous de 14:00 a 15:00  

Ø  Un taller on es treballa de manera més dirigida sobre aspectes/eines/recursos concrets del procés de recerca, mitjançant les noves tecnologies. 

o   Els dimarts de 9:00 a 11:00 (cal inscripció prèvia)

 

Així doncs, en aquests espais, s’aprèn per exemple com fer o millorar el nostre propi currículum, com poder redactar una carta de presentació, en quins portals web podem consultar i inscriure’ns a ofertes de feina, quines possibilitats tenen el correu electrònic i les xarxes socials per a comunicar-nos i donar-nos a conèixer, etc.

 

DESCARREGA'T AQUÍ EL FULLETÓ E-FEINA AMB TOTA LA INFORMACIÓ

 

Per a més informació:

 

CONSELL COMARCAL DE LA SEGARRA

Passeig Jaume Balmes, 3 - 25200 Cervera

973 53 13 00  - ggregori@ccsegarra.cat

Professional: Gemma Gregori. 

 

)CARTELL E-FEINA.jpg

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat