Àrees

Esteu aquí: Inici Àrees Serveis d'atenció a les persones Joventut i Esports Programes de Treball
Joventut i Esports

Programes de Treball

QUE ÉS EL SERVEI DE TREBALL?

És un servei adreçat als joves fins els 35 anys per facilitar l’accés  al  món  de  treball  i/o ajudar a millorar  la  seva  ocupabilitat: Ajudar a definir objectius laborals i itinerari personalitzat, elaborar CV, carta de presentació, donar a conèixer vies de recerca de feina, com afrontar entrevistes de feina... etc

QUÈ T' OFERIM?

1.    El TOT: el tauler d' ofertes de treball és un recull setmanal de les ofertes laborals que hi ha a la comarca i rodalies extretes de diferents fonts. 

       Consulta aquí el tauler de les ofertes vigents http://www.ccsegarra.cat/ofertes

2.    Servei d’ orientació laboral: et proposem tècniques i eines útils per la teva recerca de feina: com preparar el teu  CV, carta de presentació, com  afrontar una   entrevista ...

3.     Servei d’ emprenedoria: col·laboració en jornades, sessions de foment de l’emprenedoria,  sensibilització a joves emprenedors, programa mixt treball i formació, premi jove emprenedor etc.

4.    Programes d’ocupació per joves: Fem Ocupació per Joves, programes d’ ocupació per a persones aturades de llarga durada i Garantia Juvenil.  Fórmula Jove. 

5.    Tallers als centres educatius i a demanda: sobre el mercat laboral, recerca de feina, etc.

6.    Treballar al estranger: com completar el teu currículum Europass, com accedir a tota la informació de la Xarxa Eures, consultar programes en pràctiques, enllaços per buscar feina al estranger, agències que ofereixen feina al estranger.

7.    Garantia Juvenil: Inscripció i acompanyament. Es tracta d'una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació. Si estàs interessat en inscriure't al programa de Garantia Juvenil pots fer-ho a través del link http://garantiajuvenil.gencat.cat/ o venir a l' Oficina Jove on t'informarem i t'assessorarem.

Tècnica responsable Laura Rosines garantia.juvenil@ccsegarra.cat

8.  Camps de treball local: a diferents municipis de la comarca.

 

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat