Àrees

Esteu aquí: Inici Àrees Serveis d'atenció a les persones Serveis Socials, Salut i Igualtat SIAD - Servei d'Informació i Atenció a les Dones
SIAD - Servei d'Informació i Atenció a les Dones

Servei d'Informació, Orientació, Atenció i Assessorament a les dones

El SIAD és el servei responsable de coordinar les polítiques d'igualtat de la comarca a través de diferents serveis i programes. És un servei gratuït i de proximitat. (Descarrega el fulletó del servei)

El SIAD és un servei que ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells aspectes de la vida de les dones; en els àmbits laboral, social, personal i familiar entre altres.

Les línies de treball del SIAD es basen en els objectius que s’estableixen des del el Pla Comarcal en Polítiques de Dones. (Descarregar el Pla Comarcal en Polítiques de Dones 2015-2019).

 

 

On ens  podeu  trobar?

Consell Comarca de la Segarra

Pg. Jaume Blames, 3. Cervera. Oficina del SIAD – Segona planta-

De dll. a div de 9 a 14h / dc. tarda de 16.30 a 18:30h.

Tel. 973 531 300

Ajuntament de Guissona

Plaça Bisbe Benlloch n.1. Guissona

Dj. de les 11.30h fins a les 13.30h

Trucant al tel. 973 55 00 05

Qualsevol ajuntament de la comarca

Prèvia sol·licitud, trucant al tel. 973 531 300

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant la tècnica coordinadora del servei del SIAD

Tècnica responsable: M. Camí Carreres Giralt        a/e: siad@ccsegarra.cat

  

El SIAD de la Segarra ofereix informació, primera atenció i assessorament en relació als drets de les dones en els àmbits relacionats amb la vida laboral, social, personal i familiar i en tots aquells temes que puguin ser d’interès per les dones a més d' informar i assessorar sobre els serveis i recursos existents a la comarca.

 

Aquest servei disposa de:

  • Servei d' orientació jurídicaS’ofereix informació i assessorament jurídic sobre qüestions que afectin a l’àmbit familiar, és a dir, qüestions civils (separacions, divorcis, custòdia, parelles de fet, impagament de pensions d’aliments), i penals (violència de gènere). Les sessions s’ofereixen en un espai confidencial.

  • Servei d' orientació psicològicaÉs un servei adreçat a totes aquelles dones que passen per una situació de dificultat en la qual és necessari suport professional. Aquestes dificultats poden estar motivades per crisis personals, conflictes familiars, processos de separació, problemes de parella o situacions de violència de gènere, entre d’altres. S’ofereixen sessions de treball individualitzades en un espai confidencial.

             2.f) DSCN3247.JPG

  • Atenció social a través dels Serveis Socials d' Atenció Primària.  

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat