Àrees

Punt Omnia

Activitats

Les que estem portant a terme actualment són:


Coneix la Segarra, per a gent que ve a títol individual al punt i que manifesta que vol millorar en l'ús de les TIC. Les activitats estan encaminades a donar a conèixer el patrimoni de la comarca, mitjançant recull d'imatges, història, llegendes i dades numèriques.

Activitats per a entitats de caire social i educatiu, on les activitats que es duen a terme es parlen amb els responsables de l'entitat. Exemples són la Unitat d'Escolarització Compartida, l'associació de dones Vent Seré de Sant Ramon, l'associació de gent gran Sant Jordi de Sant Guim de Freixenet i l'associació de salut mental Ondara-Sió.


Ajuda a l'aprenentatge i millora en l'ús de la llengua catalana per a immigrants o persones que no la utilitzen.

noies de Mali.jpg


Curs d'iniciació a la informàtica per cerca de feina, fruit d'un conveni amb el SOC per aturats de llarga durada.

Cursos a pobles, on els mateixos cursos que es donen al Consell Comarcal, surten a altres espais de la comarca que disposin d'aula amb ordinadors i connexió a Internet.

curs a Montornès.jpg

Sortides a llocs d'interès de la comarca, de tant en tant organitzem sortides per reunir tots els usuaris i conèixer indrets del patrimoni de la Segarra. Durant el 2015 hem visitat la torre de Vallferosa, el poble de Torà, el celler Comalats a l'Ametlla de Segarra, l'empresa el Pastoret i l'Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet i els castells de les Sitges i Florejacs.

Sortida a les Sitges.jpg

Horari d'atenció personalitzada, per resoldre problemes puntuals dels usuaris.

Horari d'us lliure dels ordinadors, una hora al dia.

Usuaris.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat