Àrees

Pla comarcal de ciutadania i immigració

Formació

Cursos de català

Aquests cursos d’iniciació al català s’organitzen conjuntament amb Consorci de Normalització lingüística (CNL) amb l’objectiu de fomentar i facilitar l’aprenentatge de la llengua catalana a les persones nouvingudes a la comarca.

Sessions d’introducció a la llengua oral

Sessions de català organitzades conjuntament amb el CNL i el CCS  amb d’una durada de 20 h (sessions de llengua oral i tertúlies). El curs es va iniciar el  18 de març i va acabar el 27 de maig.  Les sessions van ser impartides per la tècnica en polítiques migratòries i la tècnica del CNL. Hi van assistir 10 persones.

DSC_0056.JPG

Taller d’Introducció al Codesenvolupament

El Taller d’Introducció al Codesenvolupament ha consistit en un espai formatiu amb l’objectiu d’enfortir les capacitats dels col·lectius d’immigrants de la comarca,  per tal que es con­verteixin en actors de la cooperació al desenvolupament tant en les seves comunitats d’origen com en els seus col·lectius residents a la Segarra. Es vol millorar la identificació i formulació de projectes de codesenvolupament per tal d’aconseguir bons resultats i generar impacte. La formació ha tingut una durada de 9 h realitzada durant els mesos de novembre i desembre de 2015 al Centre d’Empreses Innovadores. Aquest ha estat organitzat conjuntament amb al Paeria de Cervera.

CloendaCodesenvolupament_2015.jpg

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat