Àrees

Esteu aquí: Inici Àrees Serveis als municipis Tècnica i Territorial Assistència Territorial
Tècnica i Territorial

Assistència Territorial

Servei que ofereix assistència tècnica als ajuntaments, en matèria de planificació territorial, desenvolupament de plans i projectes, recerca de finançament, revisions i actualitzacions cadastrals municipals, etc.

També s’ofereix assistència tècnica als ajuntaments, en matèria cartogràfica i treballs topogràfics per la redacció de projectes municipals constructius: amidaments, definició de límits de parcel·les i cubicacions, aixecaments topogràfics, elaboració de plànols topogràfics, elaboració i manteniment de recursos cartogràfics digitals de la comarca.

Aquest servei també s’encarrega de l’actualització i manteniment de la base de dades municipals de l’Enquesta d’Infraestructures i Equipaments Locals (EIEL). És una enquesta que inventaria els equipaments i les instal·lacions públiques (habitatges, abastaments d’aigua, sanejaments, enllumenats, edificis públics, sanitat, culturals, camins i carreteres, ...).

COOPERACIÓ MUNICIPAL: 

El Consell Comarcal de la Segarra té signat un conveni de col•laboració amb la Diputació de Lleida en matèria de cooperació i assistència municipal. Aquest conveni permet, d’una banda, que 8 ajuntaments de la comarca disposin del servei de secretaria i intervenció prestat directament pel Consell Comarcal mitjançant 4 professionals que estan assignats a aquest servei i, de l’altra, que 21 ajuntaments també disposin dels serveis de l’oficina tècnica comarcal.

Any 2018, signatura del conveni: 25 de juny de 2018

Amb la col·laboració de:

diputacio.gif

https://www.diputaciolleida.cat/

Contacte:

Ramon Balcells – Geògraf i sobreestant d’obres públiques

rbalcells@ccsegarra.cat

Albert Pujol – Geògraf 

apujol@ccsegarra.cat

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat