Àrees

Esteu aquí: Inici Agenda Jornades "La cuina de la Segarra i el producte local"
Agenda
Setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3
456 7 8 9 10
11 121314 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 282930

Jornades "La cuina de la Segarra i el producte local"

— arxivat sota:

Què
  • Jornada d'Inter-canvi
Quan 22/10/2012
de 19:00 a 21:00
On Cervera. Sala CIPPA Edifici Sindicat
Nom
Telèfon de contacte 973 531 300
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal
Comparteix Bookmark and Share

Jornades restauració_Página_1.jpg   Jornades restauració_Página_2.jpgDESCARREGA'T AQUÍ EL PROGRAMA

La cuina de la Segarra i el producte local són unes jornades, de tres dies de durada, que es dissenyen amb l’objectiu de fer evidents els beneficis de la incorporació i la promoció del producte que es fa en un territori a través de les cartes i menús dels restaurants i establiments d’aquest territori. La creació de sinèrgies aportarà beneficis a les dues parts, donarà valor afegit al producte turístic que s’ofereix i fa créixer el sentiment identitari de la zona.

A la primera de les sessions, es presentaran els productes alimentaris que es produeixen a La Segarra.  Hem preparat una presentació musicada, amb fotografies dels productes i de les persones productores. També mostrarem els materials de difusió que s’estan preparant, la recuperació de la marca “Productes de la Segarra”, un desplegable que estarà a les oficines de turisme i als allotjaments rurals de la comarca i, per últim, la pàgina web de “Productes de la Segarra”, que està en fase de continguts i revisió.

ORGANITZA: Agenda 21 del Consell Comarcal de la Segarra. 

Tota la informació i inscripcions a agenda21@ccsegarra.cat 

JORNADES GRATUÏTES I OBERTES A TOTHOM. 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat