Àrees

Esteu aquí: Inici Agenda Jornada de Netwoking "Fem Xarxa" al Castell de Concabella
Agenda
Setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3
456 7 8 9 10
11 121314 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 282930

Jornada de Netwoking "Fem Xarxa" al Castell de Concabella

Jornada gratuïta adreçada a productors, restauradors i comerços locals. Inscripcions al 973 531 300

Què
Quan 03/10/2016
de 17:00 a 19:00
On Castell de Concabella - Els Plans de Sió
Nom
Telèfon de contacte 973531300
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal
Comparteix Bookmark and Share

 Cartell NETWORKING.jpg

Jornada FEM XARXA: productes i gastronomia local.

El 3 d’octubre a les 17:00, al Castell de Concabella. 

La trobada consistirà en una sessió de Networking entre productors agroalimentaris i establiments de restauració i comerç de la comarca de la Segarra i comarques veïnes: l’Anoia, la Conca de Barberà, l’Urgell, la Noguera i el Solsonès.

 

Us convidem a participar d’un espai pensat per establir relacions i sinèrgies comercials entre les empreses i empresaris/àries que elaboren productes agroalimentaris locals i les empreses i empresaris/àries d’establiments de restauració o de restauració col·lectiva i també amb els comerços que venen productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat.

Si formeu part d’algun d’aquests sectors i exerciu la vostra activitat en alguna d’aquestes comarques us pot interessar venir! 

La jornada és gratuïta, us podeu inscriure a través d’aquest formulari o bé contactant per telèfon o correu electrònic fins al 30 de setembre:

Consell Comarcal de la Segarra: Montse Solà (msola@ccsegarra.cat) o Aina Castelltort (acastelltort@ccsegarra.cat) – Tel. 973 53 1300.

OBJECTIU

L’objectiu de la sessió de networking és la de facilitar l’establiment de noves relacions comercials de confiança i sinèrgies entre els sectors econòmics de la producció agroalimentària de qualitat, la restauració i el comerç de venda directa. D’aquesta manera les empreses productores podeu establir nous canals de comercialització dels vostres productes, prop d’on els produïu i donar-los a conèixer a través de la gastronomia que elaboren els establiments de restauració. D’altra banda, els establiments de restauració podeu obtenir un valor afegit en la composició de les vostres cartes al poder afegir productes i primeres matèries de qualitat i de proximitat. Així mateix, els comerços podeu conèixer aquells productes de qualitat que es fan a la vora i els que ja compteu amb aquests tipus de productes, podeu conèixer-ne de nous, i ampliar la vostra oferta.

PROGRAMA

17:00 Benvinguda, presentació i explicació de la metodologia

17:15 Sessió de Networking

Entrevistes curtes per parelles entre productors, restauradors i comerços on hi haurà un primer contacte per conèixer el tipus d’activitat d’ambdós i poder establir acords, col·laboracions i intercanviar els contactes.

19:00 Valoracions i cloenda de la jornada 

FUNCIONAMENT DE LA JORNADA

•Les persones productores i elaboradores de productes disposaran d’un espai fix en una taula on podran col·locar la informació i mostres dels seus productes.

•Les persones restauradores i comercials aniran passant per les diferents taules per conèixer cadascuna de les empreses productores i elaboradores de productes locals.

•Es recomana dur targetes de presentació, díptics i d’altra informació de les vostres empreses que considereu interessant per compartir amb les altres empreses.

 La trobada consistirà en una sessió de Networking entre productors agroalimentaris i establiments de restauració i comerç de la comarca de la Segarra i comarques veïnes: l’Anoia, la Conca de Barberà, l’Urgell, la Noguera i el Solsonès.

 

Accions del document


© Consell Comarcal de la Segarra · P/ Jaume Balmes, 3 · 25200 · Cervera ·
Telèfon: 973 531 300 · Fax: 973 532 337 · consell@ccsegarra.cat · www.ccsegarra.cat