Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inici del Taller de Llanateràpia Decorativa a Sant Guim de Freixenet.

El taller s’emmarca en el projecte “Espais per la dona” del Consell Comarcal. Espais per la dona és un punt de trobada entre dones autòctones i nouvingudes on a partir de la realització d’un taller es genera la interrelació entre elles.
Fotografia del moment de l’inici del Taller al Centre Cívic Mestre Viaña a Sant Guim de Freixenet.
Fotografia del moment de l’inici del Taller al Centre Cívic Mestre Viaña a Sant Guim de Freixenet.

DIJOUS 03 OCTUBRE 2019

Dimecres, 2 d’octubre de 2019.

Inici del Taller de Llanateràpia Decorativa a Sant Guim de Freixenet.

El taller s’emmarca en el projecte “Espais per la dona” del Consell Comarcal.

Espais per la dona és un punt de trobada entre dones autòctones i nouvingudes on a partir de la realització d’un taller es genera la interrelació entre elles. Aquest cop la temàtica escollida és la llana. Així doncs, el taller de llana consisteix a teixir llana com a estratègia de relaxació compartint experiències amb les companyes del taller.

En aquest espai elaboraran objectes personals per a elles, però també material per decorar un espai al poble.

A l’acte de presentació va assistir el President del Consell Comarcal i alhora Alcalde de Sant Guim de Freixenet, Paco Lluch, i la regidora de serveis socials, Esther Misut. Tots dos van coincidir amb la idea que aquest espai fa anys que funciona a Sant Guim i genera moments relacionals entre les dones del poble,  fomenta l’acceptació de l’altre mitjançant el respecte de les diferències culturals, religioses, raça, gènere, ... i crea espais de trobada informals segons els seus interessos.

El taller el fa Núria Cama, del comerç “Llanes Sylvia” de Cervera, i tindrà una durada de 10 sessions de 90 minuts, més una sessió de cloenda, i es durà a terme els dilluns de 16,30 a 18 h al Centre Cívic de St. Guim de Freixenet. El taller va començar el dia 30 de setembre fins al dia 9 de desembre de 2018.

El taller el projecta el Consell Comarcal des de l’àrea de serveis socials, concretament des dels serveis d’immigració i atenció a la dona.

Àrea de Comunicació

Tel. 676491230

comunicacio@ccsegarra.cat

Document Actions