Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lectura del manifest unitari del Govern de la Generalitat per commemorar institucionalment la diada del 25 de Novembre per l’eradicació de la violència contra les dones.

La Consellera Comarcal Gemma Martínez conjuntament amb el personal del Consell Comarcal el dilluns 25 de novembre a les 11h a la Plaça Joan Salat faran la lectura del manifest unitari del Govern de la Generalitat per commemorar institucionalment la diada del 25 de Novembre per l’eradicació de la violència contra les dones.

Us informem que la Consellera Comarcal Gemma Martínez conjuntament amb el personal del Consell Comarcal el dilluns 25 de novembre a les 11h a la Plaça Joan Salat faran la lectura del manifest unitari del Govern de la Generalitat per commemorar institucionalment la diada del 25 de Novembre per l’eradicació de la violència contra les dones.

La comarca de La Segarra es mobilitza aquesta setmana per tal d’eradicar la xacra de la violència masclista, que deixa 34 dones assassinades només el 2019 als Països Catalans, amb una campanya de sensibilització, actes, tallers, i xerrades, de les quals us convidem a participar.

Trobareu tota la informació dels actes a la web del Consell Comarcal.

Adjunt us facilitem el manifest. Descarrega-te'l AQUÍ

  • Quan 25/11/2019 de 11:00 a 11:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Document Actions